360deg
360deg

Pllaka

Të gjitha produktet

Sanitari

Të gjitha produktet

Prishtinë

Prishtinë

+383 (0) 049 206060

+383 (0) 049422772 - Nora Jashari (Viber)

[email protected]

[email protected]

Kilometri IV, Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, 10000 Prishtinë

Prizren

Prizren

+386 (0) 49 208 080

+386 (0) 49 218 080 - Armend Krasniqi

[email protected]

[email protected]

Arbanë (magj. Prizren-Gjakovë) 20000 Prizren, Kosovë

Prishtina 2

Prishtina 2

+383 (0) 049204010

+383 (0) 049 558704 - Izet Dibrani

[email protected]

[email protected]

Stanovc, (magj. Prishtinë-Vushtrri) 42000 Vushtrri, Kosovë

Istog

Istog

+383 (0) 049 20 40 30

[email protected]

[email protected]

Istog, 31000 Istog, Kosovë

Të rejat në Alba

SUKSESI DËSHMOHET ME LOJALITETIN E KONSUMATORËVE TË KËNAQUR ME PRODUKETE DHE SHËRBIMET TONA CILËSORE

Lajme të tjera

PARTNERËT TANË

REALIZIMI I INSPIRIMEVE NË SHTEPITË E JUAJA BËHET I MUNDSHËM NË BASHKEPUNIM ME PRODHUESIT MË INOVATIV NË BOTË